TERMENI ȘI CONDIȚII

 • 1.COMENZILE se pot plasa telefonic numai cu acceptarea Termenilor și Condițiilor sitului web

Comenzile se fac STRICT telefonic la nr. 0730 116 566

 • 2. TIMPUL DE LIVRARE

Toate comenzile vor fi livrate intr-un interval cuprins intre 45 de minute si 4 ore, in functie de numarul  comenzilor solicitate!

 Timpii de livrare sunt determinați ținând cont de următoarele: fluxul comenzilor din bucătărie, distanța până la adresa Clientului, situația traficului, condițiile meteorologice și de alte circumstanțe care nu sunt sub controlul nostru și sunt comunicate de livrator la primirea comenzii. Depășirea termenului de livrare poate fi cauzat de evenimente de forță majoră precum și de oricare factor enunțat mai sus.

 • 3. CONDITII DE LIVRARE

A. Transportul in Ploiesti, cu exceptia unor zone limitrofe, este gratis.

B. Comanda minima in PLOIESTI este de 45 lei, cu exceptia zonelor limitrofe, respectiv :

 1. B-dul. Bucuresti, unde comanda minima este de 65 lei;
 2. Toate strazile adiacente B-dului Bucuresti , situate pana in intersectia cu B-dul Petrolului, unde comanda minima este de 70 lei;
 3. Zona Nuci,respectiv toate strazile adiacente Strazii Rafov(inclusiv Str Rafov) ,unde comanda minima este de 100 lei;
 4. Toate strazile situate dupa intersectia  b-dului Bucuresti cu B-dul Petrolului( in sensul iesirii din Ploiesti), unde comanda minima este  de 100 lei;
 5. Toata zona Bereasca, unde comanda minima este de 100 lei;
 6. Toate centrele comerciale si benzinarile situate in zona de Nord a orasului, la iesirea din Ploiesti spre Brasov,  unde comanda minima este 65 lei;
 7. Cartier Mitica Apostol, comanda minima este de 100 lei plus taxa de transport 10 lei
 8. Cartier Teleajen, unde comanda minima este de 120 lei plus taxa de transport 10 lei.
 9. Toata zona situata dupa primul pod din cartier Mihai Bravu, in sensul catre iesirea din oras, unde comanda minima este de 100 lei

C. Comanda minima in afara Ploiestiului difera in functie de distanta de Ploiesti, respectiv:

 • Pana in 2 km, comanda minima este 120 lei si taxa de transport este de 10 lei..
 • Intre 2-5 km, comanda minima este de 150 lei si taxa de transport este 15 lei
 • Intre 5-8 km, comanda minima este de 180 lei si taxa  de transport 25 lei.
 • Comenzile in zonele aflate la mai mult de 8 km distanta de Ploiesti vor fi acceptate numai in limita disponibilitatii din acel moment a firmei noastre, urmand a fi negociati termenii de livrare.

 

 • 4. OFERTA SPECIALA DE ZI DE NASTERE (PIZZA1+1 GRATIS + REDUCERE 25 %)

Oferta se aplica STRICT in ziua de nastere, indiferent cand s-a lansat comanda.

Pentru obtinerea ofertei, va rugam sa ne trimiteti in scris pe urmatorul mail: taxi_pizza_ro@yahoo.com, ACORDUL dumneavoastra cu privire la furnizarea EXCLUSIV a copiei primelor 7 cifre din CNP si a numelui si prenumelui, blurand  restul informatiilor din actul de identitate.

Comanda va fi preluata exclusiv de persoana sarbatorita

 • 5. OFERTA „HAPPY HOURS” (PIZZA1+1 GRATIS + REDUCERE 25 %)

Se aplica strict In zilele de LUNI – VINERI (cu exceptia sarbatorilor religioase, nationale,1 si 8 martie, Valentine ‘s Day si Dragobete)  pentru comenzile LIVRATE in intervalul orar 14-17.

 • 6. RECLAMATII SI RETUR

Materialele prezentate pe site au caracter informativ, anumite caracteristice ale preparatelor pot varia (culoare, dimensiune, formă).

Reclamațiile privind starea produselor comandate se pot face telefonic la nr 0723505207 sau prin intermediul adresei de mail: taxi_pizza_ro@yahoo.com, în decurs de maxim 1 oră de la primirea comenzii; în cazul în care se verifică și se constată faptul că produsele și preparatele nu corespund specificațiilor menționate de client în momentul plasării comenzii, acestea se vor înlocui sau se va inapoia contravaloarea produselor neconforme, nu a intregii comenzi.

Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, în maxim 30 minute din momentul primirii comenzii. Clientul poate solicita înlocuirea produselor / preparatelor, iar în situația în care produsul / preparatul nu se mai află pe stoc, poate opta pentru înlocuire cu un alt produs / preparat. Daca se agreează înlocuirea cu un produs / preparat cu o valoare mai mare decât cea inițială, Clientul va plăti diferența.

În cazul în care Restaurantul anulează comanda din următoarele motive: lipsa produselor / preparatelor, incapacitatea de a livra, condiții meteo nefavorabile, iar Clientul a achitat deja comanda, banii se vor restitui în decurs de maxim 5 zile lucrătoare.

Renunțarea sau anularea în mod repetat va putea fi considerată un abuz. În momentul efectuării unei comenzi, Clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus.

Ne rezervam dreptul sa SELECTAM clientii carora le vom oferi serviciile noastre.

 • 7. MODALITATI DE PLATA

Plata în numerar în momentul primirii comenzii;

 • 8. POLITICA DE PRETURI

Preparatele și produsele comercializate pe site vor fi insoțite, la momentul livrării, de bon fiscal, conform legislației în vigoare; prețurile sunt actualizate.

 • 9. ALERGOGENI

Conform cerinţelor Regulamentului UE 1169/2011, care se aplică pentru toate produsele alimentare, fie ele ambalate sau neambalate, alergenii din alimente se pot încadra în următoarele grupe:

1. Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate, exceptând:

a) siropurile de glucoză obţinute din grâu, inclusiv dextroză;
b) maltodextrinele obţinute din grâu;
c) siropurile de glucoză obţinute din orz;
d) cerealele folosite la producerea de distilate sau alcool etilic de origine agricolă pentru băuturi spirtoase și alte băuturi alcoolice.

2. Crustacee și produse derivate

3. Ouă și produse derivate

4. Pește și produse derivate, exceptând:

a) gelatina de pește folosită ca suport pentru preparatele de vitamine sau carotenoide;
b) gelatina de pește sau ihtiocolul folosit la limpezirea berii sau a vinului.

5. Arahide și produse derivate, exceptând:

a) uleiul și grăsimile de soia, complet rafinate;
b) amestecul natural de tocoferoli (E306), tocoferolul D-alfa natural, acetatul de tocoferol D- alfa natural, succinatul de tocoferol D-alfa natural, obţinuţi din soia;

6. Soia și produse derivate, exceptând:

a) uleiul și grăsimile de soia, complet rafinate;
b) amestecul natural de tocoferoli (E306), tocoferolul D-alfa natural, acetatul de tocoferol D- alfa natural, succinatul de tocoferol D-alfa natural, obţinuţi din soia;
c) fitosteroli și esteri de fitosterol derivaţi din uleiuri vegetale extrase din soia;
d) esterul de stanol vegetal produs din sterolii obţinuţi din uleiuri vegetale extrase din soia.

7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza), exceptând:

a) zerul folosit la producerea de distilate sau alcool etilic de origine agricolă pentru băuturi spirtoase și alte băuturi alcoolice;
b) lactitolul.

8. Fructe cu coajă, de exemplu migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia și nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) și produse derivate

9. Țelină și produse derivate

10. Muștar și produse derivate

11. Seminţe de susan și produse derivate

12. Dioxid de sulf și sulfiţi in concentraţii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, exprimate in SO2

13. Lupin și produse derivate

14. Moluște și produse derivate

NOTĂ: INGREDIENTELE ÎNGROȘATE DIN DESCRIEREA PREPARATELOR CONȚIN ALERGENI !

 • 10. DISPOZITII FINALE

Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii.

Orice altă problemă cauzată de produsele și preparatele regăsite pe https://taxi-pizza.ro/  și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă.

Acordul dat pentru termenii și condițiile enunțate pe https://taxi-pizza.ro/ reprezintă asumarea în totalitate de către utilizatori a consecințelor ce decurg din navigarea și folosirea acestui site.

 

 Prezentare generală

Societatea comercială care administrează acest site este

S.C. TAXI PIZZA S.R.L.

CUI: 18292102

Reg. Com: J29/87/2006

Sediul: Str 8 Martie, Nr 85, colt cu Str. Unghiului

Email: taxi_pizza_ro@yahoo.com

Comenzi la 0730 116 566

Reclamatii la 0723505207