TERMENI ȘI CONDIȚII

1. Prezentare generală

Societatea comercială care administrează acest site este

S.C. TAXI PIZZA S.R.L.

CUI: 18292102

Reg. Com: J29/87/2006

Sediul: Str 8 Martie, Nr 85, colt cu Str. Unghiului

Email: comenzi@taxi-pizza.ro

Telefon: 0730 116 566

2. Aplicabilitate

Site-ul poate fi utilizat în vederea plasării de comenzi de către Clienții care îndeplinesc următoarele condiții:

  • Completează corect toate câmpurile obligatorii în care se solicită date cu caracter personal precum nume, prenume, adresa de e-mail, adresa de livrare, numărul de telefon etc.;
  • Acceptarea Termenilor și Condițiilor sitului web.

3.Politica de prețuri

Preparatele și produsele comercializate pe site vor fi insoțite, la momentul livrării, de bon fiscal, conform legislației în vigoare; prețurile sunt actualizate.

4. Plasarea comenzii

Comanda minima este de 35 lei iar pentru zonele limitrofe (Bereasca, Zona Nucilor) este de 45 lei. In afara localitatii se pecepe taxa de transport in functie de distanta

Toate comenzile plasate sunt condiționate de disponibilitatea produselor, disponibilitatea livratorilor și de acceptul nostru. Comenzile poate fi plasate de pe https://taxi-pizza.ro sau telefonic la numarul 0730 116 566.

La plasarea Comenzii, Clientul trebuie să furnizeze următoarele informații:

  • Nume, prenume
  • Adresa de livrare
  • Număr de telefon
  • Adresa de mail
  • Intervalul de ridicare / livrare

Programul de funcționare al restaurantului este cel afisat in pagina „Contact”, sectiunea program de functionare.

5. Modalități de plată

  • Plata în numerar în momentul primirii comenzii;

6. Livrarea

Toate comenzile vor fi livrate intr-un interval de 45 de minute si 4 ore in functie de numarul de comenzi solicitate!

Timpii de livrare sunt determinați ținând cont de următoarele: fluxul comenzilor din bucătărie, distanța până la adresa Clientului, situația traficului, condițiile meteorologice și de alte circumstanțe care nu sunt sub controlul nostru și sunt comunicate de livrator la primirea comenzii. Depășirea termenului de livrare poate fi cauzat de evenimente de forță majoră precum și de oricare factor enunțat mai sus.

7. Reclamații și retur

Materialele prezentate pe site au caracter informativ, anumite caracteristice ale preparatelor pot varia (culoare, dimensiune, formă).

Reclamațiile privind starea produselor comandate se pot face telefonic sau prin intermediul adresei de mail, în decurs de maxim 1 oră de la primirea comenzii; în cazul în care se verifică și se constată faptul că produsele și preparatele nu corespund specificațiilor menționate de client în momentul plasării comenzii, acestea se vor înlocui.

Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, în maxim 30 minute din momentul primirii comenzii. Clientul poate solicita înlocuirea produselor / preparatelor, iar în situația în care produsul / preparatul nu se mai află pe stoc, poate opta pentru înlocuire cu un alt produs / preparat. Daca se agreează înlocuirea cu un produs / preparat cu o valoare mai mare decât cea inițială, Clientul va plăti diferența.

În cazul în care Restaurantul anulează comanda din următoarele motive: lipsa produselor / preparatelor, incapacitatea de a livra, condiții meteo nefavorabile, iar Clientul a achitat deja comanda, banii se vor restitui în decurs de maxim 5 zile lucrătoare.

Renunțarea sau anularea în mod repetat va putea fi considerată un abuz. În momentul efectuării unei comenzi, Clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus.

8. Alergeni

Conform cerinţelor Regulamentului UE 1169/2011, care se aplică pentru toate produsele alimentare, fie ele ambalate sau neambalate, alergenii din alimente se pot încadra în următoarele grupe:

1. Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate, exceptând:

a) siropurile de glucoză obţinute din grâu, inclusiv dextroză;
b) maltodextrinele obţinute din grâu;
c) siropurile de glucoză obţinute din orz;
d) cerealele folosite la producerea de distilate sau alcool etilic de origine agricolă pentru băuturi spirtoase și alte băuturi alcoolice.

2. Crustacee și produse derivate

3. Ouă și produse derivate

4. Pește și produse derivate, exceptând:

a) gelatina de pește folosită ca suport pentru preparatele de vitamine sau carotenoide;
b) gelatina de pește sau ihtiocolul folosit la limpezirea berii sau a vinului.

5. Arahide și produse derivate, exceptând:

a) uleiul și grăsimile de soia, complet rafinate;
b) amestecul natural de tocoferoli (E306), tocoferolul D-alfa natural, acetatul de tocoferol D- alfa natural, succinatul de tocoferol D-alfa natural, obţinuţi din soia;

6. Soia și produse derivate, exceptând:

a) uleiul și grăsimile de soia, complet rafinate;
b) amestecul natural de tocoferoli (E306), tocoferolul D-alfa natural, acetatul de tocoferol D- alfa natural, succinatul de tocoferol D-alfa natural, obţinuţi din soia;
c) fitosteroli și esteri de fitosterol derivaţi din uleiuri vegetale extrase din soia;
d) esterul de stanol vegetal produs din sterolii obţinuţi din uleiuri vegetale extrase din soia.

7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza), exceptând:

a) zerul folosit la producerea de distilate sau alcool etilic de origine agricolă pentru băuturi spirtoase și alte băuturi alcoolice;
b) lactitolul.

8. Fructe cu coajă, de exemplu migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia și nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) și produse derivate

9. Țelină și produse derivate

10. Muștar și produse derivate

11. Seminţe de susan și produse derivate

12. Dioxid de sulf și sulfiţi in concentraţii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, exprimate in SO2

13. Lupin și produse derivate

14. Moluște și produse derivate

NOTĂ: INGREDIENTELE ÎNGROȘATE DIN DESCRIEREA PREPARATELOR CONȚIN ALERGENI !

9. Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și preparatele regăsite pe https://taxi-pizza.ro/  și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă.

Acordul dat pentru termenii și condițiile enunțate pe https://taxi-pizza.ro/ reprezintă asumarea în totalitate de către utilizatori a consecințelor ce decurg din navigarea și folosirea acestui site.